Terug naar het overzicht

Nieuws van Van Dun Advies Someren

08 augustus 2017

Ook oplossingen voor niet-agrarische invullingen van het landelijk gebied

Van Dun Advies levert al jarenlang hoogstaande oplossingen aan met name de agrarische sector. Maar het buitengebied is in ontwikkeling. Hierdoor krijgen we steeds vaker de vraag om ook oplossingen te bieden voor niet-agrarische invullingen van het landelijk gebied. Dit vraagt om andere disciplines. En die disciplines hebben we ook in huis.

BIJ ELKE ONTWIKKELING EEN PASSENDE ADVISEUR
De niet-agrarische diensten hebben we ondergebracht onder de naam Van Dun Ontwerp en Planologie. Hierdoor wordt het voor u makkelijker om een adviseur te kiezen die past bij uw plannen. En mocht uw ontwikkeling om meerdere specialismen vragen, dan bundelen we onze krachten en maken we gebruik van de gezamenlijk aanwezige kennis en deskundigheid.

VORMGEVERS VAN UW RUIMTE
Het team van Van Dun Ontwerp en Planologie geeft vorm aan úw ruimte. Overweegt u te stoppen of uw locatie te herontwikkelen? Gaat u nevenactiviteiten bij uw bedrijf starten? Zoekt u een creatief ontwerp voor uw ruimte-voor-ruimte woning? De specialisten van Van Dun Ontwerp en Planologie ontwikkelen, ontwerpen én begeleiden uw plannen.

UW DESKUNDIGE PARTNER
Samen vormen we uw deskundige partner in het buitengebied. We leveren complete oplossingen aan alle gebruikers van het landelijk gebied met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Zonder daarbij de oorspronkelijke gebruikers uit het oog te verliezen.

Thema ADS 2017

Thema 2017

Secretariaat

Wim van Tulden
Sneppenweg 7
5712 PE Someren
Tel. 06-46298499
ads@agrarischedagensomeren.nl

K.v.K. nr. 41091860
BTW nr. NL 8007 66 696 B01
IBAN nr. NL19RABO0148102999